EU-embedsmænd på studiebesøg i Taiwan

Taiwans undervisningsministerium modtog midt i august en delegation af EU-embedsmænd på lidt over en uges studie- og sprogundervisningsbesøg.

Dermed genoptog Taiwan et program, EU Officials Taiwan Research Delegation Project, der blev søsat i 2007 men suspenderet i tre år på grund af Corona pandemien og dens restriktioner.

Projektet har to dele: Taiwan Study Seminar, der er organiseret af National Chengchi University, og 2023 EU Officials Mandarin Training Program, der arrangeres af Fu Jen Catholic University.

Denne gang bestod delegationen af 18 embedsmænd fra 11 EU-lande, blandt andet fra Litauen, og deltagernes professionelle baggrund spændte fra klima, kultur, diplomati, over økonomi, uddannelse og miljø til sundhed og teknologi.

Taiwan og EU har en stærk gensidig udveksling inden for uddannelsesområdet, hvor flere end 25.000 EU-studerende har opholdt sig i Taiwan og flere end 30.000 taiwanske studenter har været i EU lande over de sidste fem år. Universiteter i Taiwan og EU har også indgået 2.911 akademiske udvekslingsprogrammer.

Explore posts in the same categories: Taiwan Nyt (nyhedsbrev)

Skriv en kommentar