Taiwans turisme i vækst i 2019

Næsten syv millioner udenlandske turister besøgte Taiwan i årets første syv måneder—en fremgang på 13 procent.

Det svarer til ikke færre end næsten syv millioner besøg af udenlandske turister fra Januar til juli måned, og det vækker glæde i Taiwan.

Sammenlignet med samme periode i 2018 steg antallet af turister fra Kina mest med næsten 30 procent, fulgt af en vækst på 10 procent fra Sydkorea, ni procent fra Japan og lidt over syv procent fra Hongkong og Macao tilsammen.

Alene i årets andet kvartal nåede omsætningen fra Taiwans turistindustri op på nye rekordhøjder til en  omsætning på næsten fire milliarder dollars. Og det skyldes dels fremgang i antallet af turister, men også stigende forbrug pr turist på besøg i Taiwan.

Mest spendable er turister fra Japan, der i snit ligger på omkring 220 dollars pr dag, mens kinesiske turister følger lige i hælene på japanerne med et dagligt forbrug på 212 dollars.

Også i andet kvartal var væksten størst blandt turister fra Kina, hvor stigningen var på hele 44,2 procent, sammenlignet med stigningen i antal japanske turister på 14,5 procent.

Men nu frygter Taiwan, at det nylige kinesiske forbud mod individuelle rejser af borgere fra 47 byer i Kina vil få en målbar negativ effekt på den taiwanske turisme i 2019.

Explore posts in the same categories: Taiwan Nyt (nyhedsbrev)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: