Opfordrer til frihandelsaftale med Storbritanien

Taiwans præsident Tsai Ing-wen opfordrer den britiske regering til at indlede forhandlinger med Taiwan om indgåelse af en frihandelsaftale eller en bilateral investeringsaftale.

-Taiwan vil gerne udbygge sit bilaterale partnerskab med Storbritannien under dets nye leder, Boris Johnson, sagde Tsai ved modtagelse af tre medlemmer af det britiske Overhus.

Gennem årene har Taiwan og Storbritannien set store resultater af deres bilaterale udvekslinger inden for områder som teknologi, kunstig intelligens og grøn energi. Vi håber meget at bygge videre på dette fundament og fremme vores partnerskab med Storbritannien på nye områder, sagde Tsai.

-Storbritannien er Taiwans tredje største handelspartner i Europa, mens Taiwan er Storbritanniens  stærkest-voksende eksportmarked med en vækst på næsten 40 procent i 2018. For at muliggøre den bilaterale handel håber jeg, at Taiwan og Storbritannien vil starte konsultationer om enten en frihandelsaftale eller en bilateral investeringsaftale snarest muligt som en klar win-win situation, sagde Tsai.

 

Explore posts in the same categories: Taiwan Nyt (nyhedsbrev)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: